ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΕΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΕΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

 

Το Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία καλεί τους αποφοίτους του στην Τελετή Καθομολόγησης  που θα πραγματοποιηθεί,

τη  Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023,

στο Αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης, Αρχαίου Ελαιώνα, Π. Ράλλη & Θηβών 250,

Ώρα έναρξης:

10-11  από το Α έως και το Λ,

11.30-12.30 από το Μ έως και το Χ.

Οι απόφοιτοι/ες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Τελετή Καθομολόγησης  εμφανίζονται με τον Αριθμό Μητρώου στον σύνδεσμο: «ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΑΦΠΠΗ -ΑΜ».

Όσοι επιθυμούν να παραστούν θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά και μόνο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Τμήματος ecec@uniwa.gr  μήνυμα με θέμα ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ_ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ το αργότερο μέχρι την 1/2/2023:

  1. Υπεύθυνη Δήλωση https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses

              όπου θα αναγράφονται τα παρακάτω 3 σημεία:

  • Θα συμμετάσχω στην ορκωμοσία του Χειμερινού Εξαμήνου του Ακαδημαϊκού Έτους 2022-23 που έχει οριστεί από το Τμήμα την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023.
  • Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκτός εμένα και ΔΥΟ επιπλέον, προσκεκλημένα άτομα.
  • Δεν έχω στην κατοχή μου: Ακαδημαϊκή Ταυτότητα (Πάσο) που να βρίσκεται σε ισχύ, Βιβλιάριο Υγείας/Ασθενείας που να έχει εκδοθεί από το πρώην ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ή το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Κάρτα Σίτισης που να ισχύει για το Ακαδ. Έτος 2022-2023*
  1. Ηλεκτρονικά συμπληρωμένο το ΈΝΤΥΠΟ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ για συμμετοχή σε ενημερώσεις του Τμήματος ΤΑΦΠΠΗ (ΜΟΝΟ για όσους/ες συναινούν)

Όσοι δεν θα μπορέσουν να παραστούν στην τελετή για όποιοδήποτε λόγο, θα παραλάβουν το πτυχίο τους οι ίδιοι με την ταυτότητα τους ή με εξουσιοδότηση μέσω gov.gr σε άλλο άτομο,  μετά την 1/3/2023 ( Ώρες εξυπηρέτησης: ΔΕΥΤ-ΤΕΤ–ΠΑΡ 11-1) . Στην περίπτωση αυτή, όλα τα παραπάνω θα τακτοποιηθούν στη Γραμματεία την ημέρα εκείνη. Συνεπώς δεν χρειάζεται η αποστολή κανενός από τα αναφερόμενα έγγραφα.

      ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

  • * Στην περίπτωση που έχετε Ακαδημαϊκή Ταυτότητα (πάσο) που να ισχύει είτε θα την παραδώσετε στα Μέλη της Γραμματείας την ημέρα της Τελετής Καθομολόγησης είτε θα την αποστείλετε ταχυδρομικά στην Γραμματεία του Τμήματος. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τα υπόλοιπα έγγραφα που αναφέρονται στην περίπτωση που τα έχετε στην κατοχή σας και ισχύουν.
  • Ο έλεγχος για οφειλή βιβλίων στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου έχει γίνει ήδη από τη Γραμματεία του Τμήματος.

 

ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ

  • Οι απόφοιτοι θα φορέσουν τήβεννο.
  • Οι προσκεκλημένοι δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τους δύο (2) ανά απόφοιτο.
  • Χρήση προστατευτικής μάσκας, για όλους τους παρευρισκόμενους, ανάλογα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι στον χώρο μισή ώρα πριν την έναρξη της Τελετής Καθομολόγησης, προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες.

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος