ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΓΓΡΑΦΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2020-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΓΓΡΑΦΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Μετά την αποστολή και έλεγχο των δικαιολογητικών καθώς και την με αριθμό 1-11/01/2021 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική  Ηλικία, εγκρίνεται η μετεγγραφή-μετακίνηση από άλλο Τμήμα των δικαιούχων Φοιτητών/τριών στο Τμήμα μας.

Για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στο Τμήμα μας, θα πρέπει όλοι οι φοιτητές/τριες να επικοινωνήσετε ή να συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα των Τμημάτων από τα οποία προέρχεστε, προκειμένου να ενημερωθείτε για τον τρόπο ολοκλήρωσης της  διαγραφή σας από εκεί με την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Μετά τη διαγραφή σας από τα προερχόμενα τμήματα  θα λάβετε στο κινητό σας τηλέφωνο ή στο προσωπικό σας email τον κωδικό σας για την πρόσβασή στις Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου. Ο κωδικός πρόσβασης που θα αποτελείται από 20673….. θα είναι και ο αριθμός μητρώου σας στο Τμήμα μας.

Στην ιστοσελίδα

  • του Πανεπιστημίου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν τους Φοιτητές. ( Ακαδημαϊκή ταυτότητα, παροχές σε φοιτητές, σίτιση κλπ). https://www.uniwa.gr/foitites/
  • του Τμήματος θα δείτε ανακοινώσεις που αφορούν τη φοίτησή σας, προγράμματα, ανακοινώσεις καθηγητών, Γραμματείας κλπ. https://ecec.uniwa.gr/

Οφείλετε να παρακολουθείτε τακτικά την Ιστοσελίδα καθώς αναρτώνται ανακοινώσεις που είναι χρήσιμες για τη φοίτησή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Σχετικά με τη δήλωση μαθημάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο του Ακαδ.Έτους 2020-2021, σας γνωρίζουμε ότι θα γίνει εφόσον έχει ολοκληρωθεί η διαγραφή σας από το Τμήμα Προέλευσής σας. Η δήλωση των θεωρητικών μαθημάτων για το 1ο εξάμηνο σπουδών σας θα γίνει μόνο για το εξάμηνο αυτό, από τη Γραμματεία του Τμήματος. Για τα Εργαστήρια δεν θα γίνει δήλωση ( δεν μπορείτε να εξεταστείτε)  καθώς είναι υποχρεωτικές οι παρουσίες.

Η δήλωση μαθημάτων από το επόμενο εξάμηνο είναι υποχρέωση του φοιτητή η οποία γίνεται  μέσω του  Φοιτητολογίου και σε ημερομηνίες όπου θα ανακοινώνονται με την έναρξη του εξαμήνου, στην Ιστοσελίδα του Τμήματος, διαφορετικά δεν θα μπορεί να συμμετέχει σε καμία εξεταστική του Ακαδημαϊκού έτους.

Με την πρόσβασή σας στο e-class θα συνδεθείτε με τα μαθήματα του 1ου εξαμήνου και θα ενημερώνεστε για την εκπαιδευτική διαδικασία  (Ανακοινώσεις, ύλη, σημειώσεις, τυχόν ακυρώσεις κλπ). Μπορείτε να δείτε τα μαθήματα από το πρόγραμμα Χειμερινού εξαμήνου που είναι αναρτημένο στην Ιστοσελίδα του τμήματος. Η εγγραφή στο e-class δεν αποτελεί δήλωση μαθημάτων, η πλατφόρμα είναι τόπος ηλεκτρονικού μαθήματος και επικοινωνίας με τους Διδάσκοντες.

Ο τρόπος για να λάβετε Βεβαίωση φοίτησης είναι να αιτηθείτε μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Φοιτητολογίου και μόνο. Από εκεί θα λαμβάνετε υπογεγραμμένο και το έγγραφο, άμεσα στο Aκαδημαικό σας email.

Μέχρι την άρση των μέτρων η επικοινωνία μας θα γίνεται ηλεκτρονικά και αποκλειστικά από το ακαδημαϊκό σας email …..@uniwa.gr με τους κωδικούς που λάβατε. Σε προσωπικό email δεν θα δίνονται απαντήσεις για την προστασία προσωπικών δεδομένων.  Εκεί επίσης θα λαμβάνετε μηνύματα και ανακοινώσεις που θα αφορούν την ενημέρωσή σας καθ’ όλη  τη διάρκεια της φοίτησής σας.

Τα email όλων των καθηγητών καθώς και της Γραμματείας του τμήματος, βρίσκονται αναρτημένα  στην Ιστοσελίδα του Τμήματος.

Ελπίζουμε στην προσωπική ευθύνη όλων μας και στη γρήγορη και δια ζώσης συνάντησή μας.

Σας ευχόμαστε Καλή Φοίτηση να έχετε, Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, γνώση και νέες εμπειρίες!!!

Από τη Γραμματεία

Μαρία Σχινά Προϊσταμένη Τμήματος

Γλυκερία Γιώτη  Γραμματεία Τμήματος