ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2023-2024

εκδήλωση υποδοχής

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2023-2024

Αγαπητές φοιτήτριες και Αγαπητοί φοιτητές,

σας καλωσορίζουμε στο Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής!

Το Τμήμα, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του για το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024, όπου και θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα με τις συμφοιτήτριες και τους συμφοιτητές σας και θα προετοιμαστείτε για μια ομαλή έναρξη του νέου κύκλου της ζωή σας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και ώρα 14.00 – 16.00 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Άλσους Αιγάλεω (Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω) και θα παραστούν ο Πρόεδρος και Καθηγητές του Τμήματος του Τμήματος και εκπρόσωπος της Γραμματείας. Θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό και τις εγκαταστάσεις του Τμήματος, θα ενημερωθείτε για το πανεπιστήμιο και τις υπηρεσίες του, το πρόγραμμα σπουδών, τις δραστηριότητες του Τμήματος και θα απαντηθούν οποιεσδήποτε απορίες έχετε σχετικά με το Τμήμα στο οποίο εισαχθήκατε. 

Ώρα προσέλευσης: 14:00-14:15.

Για τη διευκόλυνσή σας στην εύρεση του συνεδριακού κέντρου, αλλά και άλλων αιθουσών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, μπορείτε να συμβουλευτείτε τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία διαδραστικής χαρτογράφησης του Πανεπιστημίου Campusplan (http://campusplan.uniwa.gr/). Το συνεδριακό κέντρο της Πανεπιστημιούπολης Άλσους Αιγάλεω βρίσκεται στο Κτήριο 2 (Κ2).

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Κωνσταντίνος Πετρογιάννης