Εκδηλώσεις

 

 

 

 

Παραδοσιακά το Τμήμα Αγωγής και Εκπαίδευσης στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 συμμετείχε με την υποστήριξη καθηγητριών του Τμήματος και φοιτητριών στην εφήμερη εικαστική δράση La Grande Lessive (Το άπλωμα της μεγάλης μπουγάδας), αυτή την φορά με θέμα “Το χρώμα των ονείρων μου“.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:PROSKLISSI-AFISSA-GRANDE LESSIVE OKT22-23

 

Μια παγκόσμια εικαστική πρωτοβουλία που διεξάγεται δύο φορές τον χρόνο και στην οποία έχουν πάρει μέρος ως τώρα ομάδες από 100 και περισσότερες χώρες.

...
Περισσότερα

Αγαπητές φοιτήτριες και Αγαπητοί φοιτητές,

σας καλωσορίζουμε στο Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής!

Το Τμήμα, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του για το ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023 όπου και θα έχετε την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με τις/τους συμφοιτήτριες/τές σας και θα προετοιμαστείτε για μια πολύ ομαλή έναρξη του νέου κύκλου της ζωή σας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 10.30 – 11.30 π.μ., ...

Περισσότερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 26/5 η Τελετή Αναγόρευσης της Dr.Rosemary Papa σε Επίτιμη Διδάκτορα του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία της Σχολής Διοικητικών Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του ΠΑΔΑ, ύστερα από πρωτοβουλία της καθηγήτριας του τμήματος κας Άννας Σαΐτη. 

Ευχαριστούμε πολύ την κα Papa και όλους τους προσκεκλημένους! 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/5 η επιστημονική εκδήλωση του ΤΑΦΠΠΗ στο αμφιθέατρο του Άλσους Αιγαλέου! Η εκδήλωση περιελάμβανε την αναγόρευση σε επίτιμους καθηγητές του τμήματος τους διακεκριμένους επιστήμονες και καθηγητές EDWARD C. MELHUISH (από το Παν/μιο της Οξφόρδης) και ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΟΥΤΖΑΚΗ (Παν/μιο Κρήτης). Επίσης, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Ομότιμο καθηγητή ΕΥΘΥΜΙΟ ΚΑΚΟΥΡΟ και έπαινοι σε αφυπηρετήσαντες καθηγητές και μέλη του τμήματος για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Ακολούθησαν τρεις εισηγήσεις από τους τιμώμενους καθηγητές που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο σύνδεσμο/βίντεο που υπάρχει πιο κάτω σε αυτή την ανακοίνωση.  ...

Περισσότερα

Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με την επιστημονική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 και ώρα 9:30 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Άλσους Αιγάλεω (Αγ. Σπυρίδωνος 28) και για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: 

Δελτίο Τύπου ΤΑΦΠΠΗ  

ΤΕΛΕΤΗ ΟΜ ΕΠ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, στις  24-03-2022, έλαβε μέρος στην  παγκόσμια εικαστική εκδήλωση ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΠΟΥΓΑΔΑΣ ή όπως ονομάζεται με τον γαλλικό διεθνοποιημένο όρο, LA GRANDE LESSIVE. Το θέμα ήταν «Η Σκιά». Οι φοιτητές/τριες του Τμήματος εξέφρασαν με τον δικό τους τρόπο αυτό το θέμα και «άπλωσαν» τα έργα τους.

Πατήστε εδώ ...

Περισσότερα