Διαλέξεις – Ομιλίες

 

 

 

 

Στ. Μαμαλάκης: «Όραμα μας η  παροχή βέλτιστων υπηρεσιών στα παιδιά μας»

Ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Ηλικία Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής   Κωνσταντίνος Πετρογιάννης εξέφρασαν την αμοιβαία διάθεση για συνεργασία μεταξύ της Διεύθυνσης Παιδείας Δήμου Αγίου Δημητρίου και του τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Ηλικία του ΠΑ.ΔΑ.  ...

Περισσότερα

Μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας το παρακάτω λινκ τη συμμετοχή του κ. Πετρογιάννη στην εκπομπή ‘First from the West’  με θέμα: Σχέσεις συζύγων / Σχέσεις γονέων & τέκνων: Nομική & ψυχολογική διάσταση

Προσκεκλημένη Ομιλήτρια στο Προπτυχιακό Μάθημα Ηγεσία & Δημιουργικότητα στους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς, με θέμα “The Great Migration and Why It Matters for European Educators in the Context of Global Migration” της Mariama Smith Gray, Associate Professor of Educational Leadership at California State University, ...

Περισσότερα

Προσκεκλημένος Ομιλητής στο Προπτυχιακό Μάθημα Στρατηγική Διοίκηση & Εκπαιδευτική Πολιτική με θέμα “Στρατηγική στο χώρο της Εκπαίδευσης και Στρατηγική στην προσωπική εξέλιξη” ο Δρ. Ιωάννη Χριστοδούλου από το University of Westminster του Λονδίνου. Ο Δρ. Χριστοδούλου θα μας μιλήσει για την σημασία της (Διδάσκουσα Κλεοπάτρα Κωνσταντουλάκη)

Αγαπητές φοιτήτριες και φοιτητές, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Επίκουρη καθηγήτρια του ΤΑΦΠΠΗ, Μαρία Χατζηγιάννη, θα δώσει μια διάλεξη στην αγγλική γλώσσα στις 20/4, Μεγάλη Τετάρτη, 8.30 πμ (ώρα Ελλάδας) μετά από πρόσκληση του παιδαγωγικού τμήματος του Παν/μίου Negeri Jakarta, Indonesia.

 Το θέμα της διάλεξης είναι το πώς πρέπει να γίνεται μια βιβλιογραφική ανασκόπηση για διπλ/κές εργασίες ή ερευνητικά άρθρα και θα πραγματοποιηθεί μέσω zoom. 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΞΗΣ :

Postgraduate Pascasarjana UNJ is inviting you to a scheduled Zoom meeting. ...

Περισσότερα

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην 1η διάλεξη του 2ου Κύκλου Διαλέξεων που διοργανώνεται από το Διιδρυματικό ΠΜΣ  “Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Εκπαιδευτική Πράξη” (ΠΑΔΑ, ΕΚΠΑ, ΑΣΠΑΙΤΕ). 

  • Τετάρτη 22/12/2021 και ώρα 18.15 Μαρία Χατζηγιάννη, Επίκουρη καθηγήτρια, PhD, Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
    http://msc-ditrep.uniwa.gr/dialexi-dekemvrios-2021/
    .
  • ...
Περισσότερα