Σεμινάρια – Επιμορφώσεις

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για τους/τις Δ’ετείς φοιτητές /τριες που  συμμετείχαν. Τέτοιες εκπαιδευτικές ευκαιρίες δεν προσφέρονται εύκολα ενώ αποτελούν χρήσιμη και πολύτιμη γνώση, με την ευχή να μην χρειαστούν ποτέ, για οποια/ονδήποτε μελλοντικό παιδαγωγό σε χώρους που φιλοξενούνται παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την συνάδελφο Βαρβάρα Σοπίδου, ΕΔΙΠ στο Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών για την ευγενική  προσφορά της να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες  φοιτητές μας στις Βασικές Πρώτες Βοήθειες. ...

Περισσότερα

Στα πλαίσια του επιλεγόμενου μαθήματος του Ε’ εξαμήνου, ‘Δημιουργικές εφαρμογές ψηφιακής τεχνολογίας στην προσχολική αγωγή’ (Διδ/σα Μαρία Χατζηγιάννη) οι φοιτήτριες ξεκίνησαν δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο 40 ωρών με το εργαστήριο “ΠΟΙΩ” για το κίνημα Making/Makerspaces ! Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω φυλλάδιο. 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Για οικογένειες με παιδιά από 4 ετών

Διάλογοι: Μουσική και παραμύθια

Συναντήσεις κατά τις οποίες ένα διαφορετικό κάθε φορά όργανο «συνομιλεί» με έναν αφηγητή. Η μουσική δεν συνοδεύει απλώς το κάθε παραμύθι αλλά ανοίγει διάλογο και εμπλουτίζει την αφήγηση μέσα από τις νότες και το ηχόχρωμα του μουσικού οργάνου.

Αφήγηση: Χριστίνα Παλαιολόγου
Κοντραμπάσο: Βασίλης Παπαβασιλείου

Σάββατο 2/11, ...

Περισσότερα